Magyar

Menü

clear
star_border

Sajtókapcsolat

Itt találhatóak a legfrissebb sajtóközlemények és a kapcsolódó letölthető képek.

Újságírói megkereséseket az alábbi elérhetőségeken várjuk: 

Baumit Kft.

Marketing osztály

+ 36 33 512 920


sajto@baumit.hu

Sajtóközlemények

Hírek, adatok és háttérinformációk újságírók és további érdekődők részére 

2021.01.13.

Gyűrődésmentes útburkolat vizsgázik a győri Jókai utcában

Hazánkban ritkán látott útépítési technológiával újult meg a győri Jókai utca kátyús és felgyűrődött burkolata. Ez az útszakasz a buszközlekedés és a nehézgépjárművek forgalma miatt extrém terhelést kapott, amelynek hatására nyomvályúk alakultak ki. A felújítás során kiemelt szempont volt, hogy hosszú távon se alakulhassanak ki újabb kátyúk és gyűrődések, amiről a Baumit Bitucem speciális, nagy szilárdságú habarcsának felhasználásával gondoskodtak a kivitelezők. Az anyag amellett, hogy ellenáll a nagy terhelésnek, gyorsan bedolgozható, a kivitelezés után pedig 48 órával már használható felületet képez.

2020.11.11.

Építészeti díjra is esélyes a Baumit új logisztikai központja

Óriási büszkeség számunkra, hogy a Baumit dorogi központjának megújult portaépületét is jelölik az 2020. évi Média Építészeti Díjra. Az épület több szempontból is felkeltette a szakmai közönség figyelmét: ipari jellege mellett nagyon szépen illeszkedik a meglévő környezetbe és barátságos munkakörülményeket teremt az itt dolgozóknak.

2020.09.04.

Tiszteletadás a kőbányászatnak: ötödik alkalommal koszorúzták meg a Nemzeti Kőbányászati Emlékhelyet

A Nemzeti Kőbányászati Emlékhely megkoszorúzásával immáron ötödik alkalommal fejezték ki tiszteletüket politikusok, tisztviselők, a bányászati szervezetek képviselői, kőbányászati cégek és dolgozók, valamint a vendéglátó Baumit Kft. vezetősége és munkatársai a kőbányászatban dolgozó munkatársak előtt. Az idén 30 éves Baumit Kft. kezdeményezésére emeltetett emlékhelynél Dr. Völner Pál, Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára; Dr. Tittmann János, Dorog város polgármestere; valamint Illy Gábor a Baumit ügyvezetője is beszédet mondott.

2020.07.07.

Megújult a közel százéves Gete utcai óvoda Csolnokon

A csolnoki Gete utcai óvoda története egészen az húszas évekig nyúlik vissza, amikor is a hajdani Reimann lakótelepen szükségessé vált egy gyermekeket fogadó intézmény kialakítása. A közel száz év során az épület szerkezete és műszaki állapota felújításra szorult, amelyhez a Baumit idén júniusban egy teljeskörű mosdófelújítással járult hozzá.

2020.02.25.

Szavazzon Magyarország legszebb épületeire!

Elindult a Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti pályázat közönségszavazása

2020.02.11.

Röntgen diagnosztikát segít a Baumit

A Baumit több mint 1 millió forint értékű berendezéssel támogatta a Vaszary Kolos Kórház dorogi röntgen szakrendelését

2019.10.03.

Baumit iskolai mosdófelújítás Dorogon

Két új mosdó a Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban. Tanévkezdéskor meglepetés várta a Dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnázium diákjait, amikor betértek a nyári szünetben felújított két mosdó valamelyikébe. A Baumit mosdófelújítási programja keretében teljesen újjászületett az intézmény egy-egy női és férfi mellékhelyisége.

2019.08.30.

Tiszteletadás a kőbányászatnak: Nemzeti Kőbányászati Emlékhely koszorúzása

A dorogi bányásznapi ünnepségek keretében immár hagyománnyá vált, hogy megkoszorúzzák a Nemzeti Kőbányászati Emlékhelyet. Idén is tiszteletüket fejezték ki politikusok, tisztviselők, a bányászati szervezetek képviselői, kőbányászati cégek és dolgozók, valamint a vendéglátó Baumit Kft. vezetősége és munkatársai.