Magyar

Menü

clear
star_border

Sajtókapcsolat

Itt találhatóak a legfrissebb sajtóközlemények és a kapcsolódó letölthető képek.

Újságírói megkereséseket az alábbi elérhetőségeken várjuk: 

Baumit Kft.

Marketing osztály

+ 36 33 512 920


sajto@baumit.hu

Sajtóközlemények

Hírek, adatok és háttérinformációk újságírók és további érdekődők részére 

2020.09.04.

Tiszteletadás a kőbányászatnak: ötödik alkalommal koszorúzták meg a Nemzeti Kőbányászati Emlékhelyet

A Nemzeti Kőbányászati Emlékhely megkoszorúzásával immáron ötödik alkalommal fejezték ki tiszteletüket politikusok, tisztviselők, a bányászati szervezetek képviselői, kőbányászati cégek és dolgozók, valamint a vendéglátó Baumit Kft. vezetősége és munkatársai a kőbányászatban dolgozó munkatársak előtt. Az idén 30 éves Baumit Kft. kezdeményezésére emeltetett emlékhelynél Dr. Völner Pál, Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára; Dr. Tittmann János, Dorog város polgármestere; valamint Illy Gábor a Baumit ügyvezetője is beszédet mondott.

2020.07.07.

Megújult a közel százéves Gete utcai óvoda Csolnokon

A csolnoki Gete utcai óvoda története egészen az húszas évekig nyúlik vissza, amikor is a hajdani Reimann lakótelepen szükségessé vált egy gyermekeket fogadó intézmény kialakítása. A közel száz év során az épület szerkezete és műszaki állapota felújításra szorult, amelyhez a Baumit idén júniusban egy teljeskörű mosdófelújítással járult hozzá.

2020.02.25.

Szavazzon Magyarország legszebb épületeire!

Elindult a Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti pályázat közönségszavazása

2020.02.11.

Röntgen diagnosztikát segít a Baumit

A Baumit több mint 1 millió forint értékű berendezéssel támogatta a Vaszary Kolos Kórház dorogi röntgen szakrendelését

2019.10.03.

Baumit iskolai mosdófelújítás Dorogon

Két új mosdó a Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban. Tanévkezdéskor meglepetés várta a Dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnázium diákjait, amikor betértek a nyári szünetben felújított két mosdó valamelyikébe. A Baumit mosdófelújítási programja keretében teljesen újjászületett az intézmény egy-egy női és férfi mellékhelyisége.

2019.08.30.

Tiszteletadás a kőbányászatnak: Nemzeti Kőbányászati Emlékhely koszorúzása

A dorogi bányásznapi ünnepségek keretében immár hagyománnyá vált, hogy megkoszorúzzák a Nemzeti Kőbányászati Emlékhelyet. Idén is tiszteletüket fejezték ki politikusok, tisztviselők, a bányászati szervezetek képviselői, kőbányászati cégek és dolgozók, valamint a vendéglátó Baumit Kft. vezetősége és munkatársai.