Magyarország

star_border

Sajtómegjelenések

Baumit megjelenése a médiában

2023.12.08.

Már három évtizede támogat és munkát ad Dorogon a Baumit

A Baumit Kft. csaknem 30 éve, 1995 óta jelen van Dorogon. Az eltelt évtizedek során a cég megerősítette helyét a városban és a környék lakóinak szívében. Mivel a Baumit magyarországi cégközpontja is Dorogon van, a vállalat szívvel-lélekkel mutat példát a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás terén, ezzel kifejezve háláját mindazok számára, akik ebben a közösségben otthont teremtettek neki.

2021.02.10.

Hálásak vagyunk a versenytársak jelenlétéért

Összefogás az építőipari ügyeskedés ellen, youtuber hidegburkolók és családi kripta mint pozitív társadalmi példa – Illy Gáborral, a 30 éves Baumit Magyarország ügyvezetőjével beszélgettünk a cég sikerének titkáról, a piacon betöltött meghatározó szereppel járó különleges kötelezettségeiről, és arról, miért fogjuk oktatóvideók segítségével magunknak kifesteni a lakást a jövőben.

2020.10.29.

Óriási az építkezők hosszú távú felelőssége

A Világgazdaság című lap interjút készített a Baumit Kft. ügyvezetőjével, Illy Gáborral. Az interjú témáját az adta, hogy a Baumit idén ünnepli magyarországi jelenlétének 30 éves jubileumát.

2020.09.07.

Nemzeti Kőbányászati Emlékhely koszorúzása

A Nemzeti Kőbányászati Emlékhely megkoszorúzásával immáron ötödik alkalommal fejezték ki tiszteletüket politikusok, tisztviselők, a bányászati szervezetek képviselői, kőbányászati cégek és dolgozók, valamint a vendéglátó Baumit Kft. vezetősége és munkatársai a kőbányászatban dolgozó munkatársak előtt.

2019.05.01.

A homlokzat védelme az időjárás okozta igénybevételektől

Magyar Építéstechnika 2019/3-4.