Magyarország

Gondolkodjon rendszerben!
star_border

Gondolkodjon rendszerben!

  • Hatékony hőszigetelés
  • Csökkenti a fűtési és hűtési költségeket
  • Védi az épületszerkezetet
  • Hővédelem nyáron
  • Növeli az ingatlan értékét
  • Kellemes beltéri klíma egész évben
  • A tervezés és a kreativitás szabadsága

Jobb életminőség otthonában

A jó hőszigetelés a kellemes közérzethez és a belső terek egészséges klímájához is hozzájárul: a falak belső felületi hőmérséklete jóval közelebb kerül a beltéri léghőmérséklethez, ezáltal sokkal kellemesebb hőérzetet kapunk. Amennyiben a megfelelő hőszigetelést választjuk, lakóterünkben napszaktól és évszaktól függetlenül komfortosan érezhetjük magunkat.

Előnyök

A fűtés költsége az egyik legmagasabb kiadás a háztartásunkban. A hőszigetelés legnagyobb és legkézzelfoghatóbb előnye a fűtési költségek csökkentése. Az előírásoknak megfelelően kivitelezett hőszigetelő rendszer kívülről védi a falakat, ezáltal azok télen jóval kevésbé hűlnek ki, nyáron sokkal kevésbé melegszenek fel. A hőszigetelés tehát nemcsak a lakókat, hanem az épületszerkezetet is védi. Teszi ezt úgy, hogy otthonunk károsanyag-kibocsátása is jelentősen csökken!

A homlokzati hőszigetelés a jelenlegi jogi szabályozás szerint „készletnek" minősül, azaz csak az azonos gyártótól származó rendszerelemek beépítésével biztosíthatóak a rendszer minősítésében szereplő értékek (hő- és hangszigetelés, mechanikai ellenállás, tűzvédelmi paraméterek, stb.). A beépített anyagokra vonatkozó gyártói garancia is csak az egy gyártótól származó teljes rendszer esetében érvényesíthető!

Rendszerelemek

A kiemelkedő minőségű Baumit hőszigetelő rendszerek valamennyi eleme (ragasztó, hőszigetelő lemez, üvegszövet, alapozó, vékonyvakolat, kiegészítők) összehangolt fejlesztőmunka eredményeként garantálja a hőszigetelő rendszer megfelelő működését és hosszú élettartamát. A Baumit különféle kiegészítő elemek széles választékát kínálja, melyek a különleges beépítési helyzetekre is megbízható megoldást jelentenek.

25+5 év rendszergarancia

A Baumit Kft. által forgalmazott

homlokzati hőszigetelő rendszerekre - a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25+5 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint: