Magyar

Menü

clear
star_border

Star EPS hőszigetelő rendszer

  • Értékteremtés és biztonság 
  • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés
  • Baumit StarTrack ragasztótárcsával is alkalmazható

Menjen biztosra! A Baumit Star EPS rendszer biztos befektetés a gondtalan jövőbe. Nemcsak egyszerűen fűtési költséget takarít meg, hanem biztosítja az optimális klímát a következő generációk
számára is.
A Baumit Star EPS rendszer hatékonyságával és kitűnő mechanikai ellenállásával igazi úttörő megoldásnak számít a homlokzati hőszigetelések között.

Befektetés a jövőbe

A kellemes beltéri klíma és az energiamegtakarítás kombinációja mind az otthonokban, mind a  munkahelyeken javítja az életminőséget, illetve a munkakörülményeket. A Baumit hőszigetelő rendszerekre 25 év rendszergaranciát vállalunk, ezzel biztosítjuk, hogy partnereink az épületeik értékét is növelhessék.

Nincs esélye a víznek és a szennyeződésnek

A Baumit SilikonTop vékonyvakolat  rugalmasságának és vízlepergető hatásának köszönhetően a ráfröccsenő nedvességet nem szívja fel. Mint minden épületszerkezet, így a hőszigetelő rendszerek is meghálálják
a karbantartást. A SilikonTop fedővakolattal  készített homlokzati felületek közepes nyomású vízsugárral könnyen és egyszerűen tisztíthatók.

Rugalmas, elasztikus és ütésálló

A Baumit StarContact White homlokzati ragasztó és tapasz műszaki paraméterei messze meghaladják a szabványok által előírt kötelező
értékeket. Rugalmasságánál és nagy mechanikai ellenálló képességénél fogva extrém beépítési körülmények között is alkalmazható.

Kiemelkedő minőség

Az ezüstszürke színű, grafitos Baumit StarTherm EPS homlokzati hőszigetelő lemez a hagyományos polisztirol lemezekhez képest 23%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Előnyök

1. StarTop
Kiemelkedő rugalmasság és ütésállóság

2. PremiumPrimer
Rendkívül időjárásálló

3. StarContact White
Könnyen beépíthető

4. StarTex
Garantált biztonság generációkon át

5. StarTherm grafit reflex
30 éves tapasztalat

6. Baumit S dübel
ETA által jóváhagyott rendszer

25 év rendszergarancia

A Baumit Kft. az általa forgalmazott

  • open
  • Star EPS
  • Star Ásványi és
  • Pro

hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint:

Kapcsolódó tartalom