Magyarország

Baumit Star EPS hőszigetelő rendszer
star_border

Baumit Star EPS grafit hőszigetelő rendszer

 • Értékteremtés és biztonság 
 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés
 • Baumit StarTrack ragasztótárcsával is alkalmazható

Menjen biztosra! A Baumit Star EPS homlokzati hőszigetelő rendszer biztos befektetés a gondtalan jövőbe. Nemcsak egyszerűen fűtési költséget takarít meg, hanem biztosítja az optimális klímát a következő generációk számára is.

A Baumit Star EPS rendszer hatékonyságával és kitűnő mechanikai ellenállásával igazi úttörő megoldásnak számít a homlokzati hőszigetelések között.

Befektetés a jövőbe Baumit Star EPS homlokzati hőszigetelő rendszerrel 

A kellemes beltéri klíma és az energiamegtakarítás kombinációja mind az otthonokban, mind a  munkahelyeken javítja az életminőséget, illetve a munkakörülményeket. Mindezt úgy, hogy belső oldali falak hőmérsékletét a beltéri léghőmérséklet közelében tartja, illetve csökkenti a páratartalom hirtelen változásait. Emellett a penész képződés veszélye megszűntethető a hőszigetelés által.
A Baumit hőszigetelő rendszerekre 25+5 év rendszergaranciát vállalunk, ezzel biztosítjuk, hogy partnereink az épületeik értékét is növelhessék.

Mitől marad tiszta és száraz a homlokzat?

Ha a homlokzatot hosszabb ideig nedvesség éri, akkor az ideális táptalajt jelent a gombák és az algák számára. A homlokzat hamar elveszíti eredeti fényét és a megjelenő zöldes-fekete foltok miatt szennyezettnek, koszosnak tűnik.
A Baumit StarTop vékonyvakolat alkalmazásával hosszú ideig tiszta és ragyogó homlokzatok alakíthatók ki, mivel ez a szilikon kötőanyagú vékonyvakolat száraz-pórus hatással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egyszerre hidrofób és hidrofil tulajdonságú: a nedvesség egy részét lepergeti, a maradékot magába szívja, majd elpárologtatja. 

Rugalmas, elasztikus és ütésálló homlokzati ragasztó 

A Baumit StarContact White homlokzati ragasztó és tapasz műszaki paraméterei messze meghaladják a szabványok által előírt kötelező értékeket. Alkalmas grafitos, polisztirol és ásványi homlokzati lemezekhez, illetve üvegszövet beágyazásához. Rugalmasságuknál és nagy mechanikai ellenálló képességüknél fogva extrém beépítési körülmények között is alkalmazhatók.

Kiemelkedő minőség

Az ezüstszürke színű, grafitos Baumit StarTherm EPS homlokzati hőszigetelő lemez a hagyományos polisztirol lemezekhez képest 23%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Előnyök

 • Kiemelkedő rugalmasság és ütésállóság

 • Rendkívül időjárásálló

 • Könnyen beépíthető

 • Garantált biztonság generációkon át

 • 30 éves tapasztalat

 • ETA által jóváhagyott rendszer

Baumit Star EPS grafit hőszigetelő rendszer elemei

1. StarTop
Szilikongyanta kötőanyagú prémium vékonyvakolat

2. PremiumPrimer
Emelt minőségű, kiváló fedőképességű, feldolgozásra kész alapozó, bármely Baumit vékonyvakolat alá

3. StarContact White
Kiváló minőségű, cementbázisú, fehér színű, por alakú ragasztótapasz

4. StarTex
Lúgálló erősítő üvegszövet háló nagy felületekre

5. StarTherm grafit reflex
Baumit grafit reflex homlokzati polisztirol hőszigetelő lemez különlegesen jó hőszigetelő tulajdonsággal

6. Baumit S dübel
Kimagasló terhelhetőségű, univerzális, önsüllyesztő és önellenőrző csavaros dübel az esetleges dübelrajzolatok megelőzésére 

25+5 év rendszergarancia

A Baumit Kft. az általa forgalmazott

 • open
 • Star EPS
 • Star Ásványi
 • Pro

homlokzati hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25+5 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint:

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!