Magyar

Menü

clear
star_border

25 év rendszergarancia

A Baumit Kft, az általa forgalmazott

hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint:

Ez a rendszergarancia nemcsak a beépített termékek rendeltetésének, alapvető tulajdonságainak megtartását jelenti általános beépítési körülmények és a vonatkozó kivitelezési előírások betartása esetén, hanem a különféle rendszerelemek egymással történő összeférhetőségére, kifogástalan együttműködésére és a garanciális idő alatti megfelelőségére vonatkozik. A garanciavállalás nemcsak a Baumit Kft. által gyártott, hanem az általa forgalmazott rendszerelemekre is kiterjed.

A garanciavállalás feltételei:

  • a hőszigetelő rendszer valamennyi felhasznált eleme a Baumit Kft. által leszállított legyen;

  • a hőszigetelő rendszer valamennyi felhasznált eleme a Baumit Kft. által megadott beépítési, kivitelezési szabályok   illetve hivatalos anyagnormáknak megfelelő mennyiségben és módon kerüljön beépítésre.

A garanciavállalás nem terjed ki a következőkre:

  • a gyártói illetve a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség irányelveinek* nem megfelelő kivitelezési hibákra;

  • a hőszigetelő rendszert (különösen a vékonyvakolatot) érő mechanikai- vagy egyéb sérülésekből, nem természetes   szennyeződésekből (pl. alga, gomba, szövőpók) adódó meghibásodásokra. 

A Baumit Kft. a 25 éves rendszergaranciával garantálja, hogy az általa rendszergazdaként szállított homlokzati hőszigetelő rendszerek – az előírásoknak mindenben megfelelő kivitelezés és rendeltetésszerű használat esetén – a garanciális idő alatt a beépítési állapotnak megfelelő műszaki tartalommal és a rendszer hatékony működését veszélyeztető funkcióvesztés nélkül szolgálják a Megrendelői igényeket.

Egyéb tudnivalók:

A Baumit Kft. által kiállított rendszergarancia nem helyettesít semmiféle hatósági engedélyt, bizonyítványt vagy egyéb szükséges hivatalos dokumentumot. A Megrendelő feladata annak ellenőrzése, hogy a rendszer az adott helyre való beépíthetőségének van-e jogszabályi akadálya. A rendszergarancia érvényesítése a Baumit Kft. felé a rendszer vásárlását igazoló dokumentumokkal (számla, szállítólevél) történik.


* Elérhető a http://mevsz.org/ honlapon.

Baumit hőszigetelő rendszerek

Baumit open hőszigetelő rendszer

További részletek
Baumit Star ásványi hőszigetelő rendszer

További részletek
Star EPS hőszigetelő rendszer

További részletek
Baumit Pro hőszigetelő rendszer

További részletek

Baumit open hőszigetelő rendszer

Baumit Star (EPS) hőszigetelő rendszer

Baumit Star (ásványi) hőszigetelő rendszer

Baumit Pro hőszigetelő rendszer

Kapcsolódó tartalom