Magyarország

Homlokzati színtervező applikáció
star_border

Üdvözöljük a homlokzati színek felfedezőjeként! 

A színek mély hatással vannak az emberi érzelmekre és viselkedésre. Amikor épületek homlokzatáról van szó, a színválasztás különféle üzeneteket közvetíthet és konkrét érzelmeket válthat ki. A Baumit homlokzati színező applikáció lehetővé teszi, hogy játszhasson számtalan színnel és kreatív kombinációval. Merész, klasszikus vagy kreatív utat is választhat - a választás az Öné! 

 Egyszerűen nyissa meg az applikációt okostelefonján, készítsen fényképet az épületről, és töltse fel a képet. A háttérben futó mesterséges intelligenciának köszönhetően az alkalmazás olyan pontosan rögzíti a homlokzatot, hogy a színét is szerkesztheti. Egészen az utolsó részletig.

Az AR mód segítségével élőben láthatja meg, hogyan változik az épület a szeme előtt.  

Ez olyan, mint egy élő varázslat - csak éppen színekkel!


Automatikus színjavaslatok      
                                       
A Baumit Life gazdag kínálatú színpalettája a fakó és unalmas
homlokzatoknak életet és egyéniséget ad. Hangulatos vagy éppen inspiráló légkört nyújt, karakteres megjelenésével hat az érzelmekre. Nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket. Homlokzati színtervező alkalmazásunkban több mint 1000 szín közül választhat, mielőtt eldöntené, melyik a megfelelő. És ami a legjobb, hogy alkalmazásunk megmutatja a megfelelő Baumit termékeket is.

Izgalmas új funkciók 
Applikációnk esetében is érdemes letölteni frissítéseket, amelyek izgalmas, új funkcióival még egyszerűbbé és változatosabbá teszik homlokzati terve szerkesztését és elkészítését

TÖLTSE LE MOST ALKALMAZÁSUNKAT: