Magyarország

Baumit Life színtrendek


Fedezze fel a színtrendeket, találja meg a tökéletes színkombinációkat és válasszon a Baumit több, mint 1000 féle színárnyalata közül!


A Baumit Life nemcsak a legátfogóbb, hanem a leginnovatívabb színrendszer, melyet kifejezetten homlokzatokhoz fejlesztettek ki. A színrendszer mely olyan változatos, egyedi és gyönyörű, mint maga az élet. A színek mellett természetesen a felületek textúrája is döntő fontosságú. A fény-árnyék hatások, a díszítések, ismétlődések és még sok más befolyásolja az építészetet és az épületekről alkotott képünket. A Baumit minden részletre kiterjedő színskálát kínál az egyedi tervezéshez.


Használja ki a több, mint 1000 szín adta lehetőségeket!

A legnagyobb színválaszték a Baumit PuraTop vékonyvakolatból és PuraColor homlokzati festékből érhető el, mely akril alapanyagú és feldolgozásra kész termék, kül- és beltéri használatra. A Baumit StarTop és StarColor nagy ellenállóképességgel, víztaszító és magas páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint könnyen tisztítható és feldolgozható. A Baumit összes homlokzati vékonyvakolatát és festékét megtalálja itt.