Magyarország

A Baumit Life színek világa

A szín egyike a legmarkánsabb építészeti eszközöknek. Néhány színkombináció természetes módon jobban illik egy adott építészeti stílushoz, mint más. Válasszon egyet a Silvia Cejpek építész és színtanácsadó által tervezett tizenkét trend közül, amely a Baumit Life 888 színárnyalata felhasználásával készült.

Válassza azt a Life trendet, amelyik a legjobban megfelel ízlésének és legjobban harmonizál az épület stílusával. Minden színtrendnek egy kicsit más a jelentése, más és más információt közvetít.

A Life trendszíneket, az ajánlott fa, fém és burkolat típusokhoz választottuk ki a harmonikus összhatás érdekében. Mikor színeket és anyagokat állít össze egy trenden belül, nyugodtan tegye ezt egy profi magabiztosságával. Élvezze a Baumit Life 888 árnyalata és az anyagok kombinálása által nyújtott lehetőséget!

  • Modern stílus – hűvös és tiszta, egyszerű vonalak és formák jellemzik. Ez a stílus inkább a hideg fehér, a világos, törtebb pasztell vagy a sötét és telített színekkel illik össze a szürkés árnyalatok mellett.
  • Klasszikus stílus – ez a színpaletta harmóniában áll a mai családi házakkal és a régi, felújított lakó vagy középületekkel. Impozáns és hűvösen elegáns, mely jó esetben igazodik az eredeti, történelmi színekhez is.
  • Hagyományos stílus – a meleg színárnyalatok állnak ennek a trendnek a középpontjában: hívogatóak, barátságosak és természetközeliek. A melegség, a nyitottság és a hagyomány trendje ez, amely ideális a családi otthonok számára.