Magyarország

Baumit Life színvilág
star_border

Baumit Life színvilág

  • Intenzív és gyönyörű
  • Végtelen formaváltozat
  • 888 különböző lehetőség

A Baumit Life 888 kreatív színárnyalatot kínál, ami maga az egyedi színvilág!

A Baumit Life Európa egyik legszélesebb homlokzati vékonyakolat színválasztékát kínáló színrendszere, mely szolgáltatásaival példaértékű színharmóniák összeállítását teszi lehetővé, egyedi lehetőséget teremtve a homlokzatok megújítására.

A Baumit Life oldalon különféle stílusokhoz tartozó harmonikus színösszeállítások találhatók.

Fontos!

Tisztelt Vásárlóink figyeljenek arra, hogy a Baumit minőség nem egyedül egy különleges Life színárnyalatot jelent, a színek és a felületek tartósságáért csak tényleges Baumit rendszer és termékek beépítése esetén áll módunkban felelősséget vállalni! A Baumit népszerű Life színárnyalatok más vékonyvakolatokkal történő előállítása és keverése minőséghamisítás, vásárlót megtévesztő kereskedelmi gyakorlat!
VÁLASSZA A BAUMIT LIFE SZÍNEIT – RAGASZKODJON A BAUMIT MINŐSÉGHEZ!

A Baumit Life weboldalon megtalálható színválasztó program segítségével más gyártók színei beazonosíthatók a megfelelő  Baumit színekre és termékekre. A színbeazonosításon túl minden színtónus megjeleníthető a különböző vékonyvakolat struktúrákban. Egyszerűen zseniális, győződjön meg róla Ön is!

Színkártyák

Easy Life

A Baumit Life színvilág 888 gyönyörű színét jeleníti meg.

Trend Life

A Baumit Life színvilág harmonikus, trendkövető 88 színéből összeállított színkártya, amely könnyen kezelhető és alkalmazási ötleteket is tartalmaz, így megkönnyíti a színválasztást.

Mosaik Life

Eredeti Baumit Mosaik és struktúraminták könnyen hordozható kártya formátumban: a Baumit Life 30 lábazati vékonyvakolatának színében. Praktikusan használható építkezéseken is.

Fontos!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a színkártyákhoz, színtáblákhoz, színtervekhez képest nyomda-, illetve gyártástechnikai okokból színárnyalati különbség lehetséges. Fontos tudni, hogy a valóságban, nagy felületen a színek más hatást keltenek, mint kisméretű képeken. Az ebből eredő félreértések előzetes termékminta-rendeléssel részben elkerülhetőek, továbbá a termékminták nagymértékben segítik a választást. Vékonyvakolatok és festékek azonos szín esetén is – a struktúrából adódóan – optikai színkülönbséget mutathatnak. Kapart hatású struktúra esetén a kész felület színei feldolgozás után sötétebb tónusúak, mint a dörzsölt hatású struktúra esetében.

A színek pszichológiája

Axel Venn professzor szakterülete a színtervezés, a szín észlelése és a trendvizsgálat. Színelméleti munkáiban a közép-európai, észak-amerikai és kelet-ázsiai régiókat vizsgálja. Előadásaiban a dizájnnal, a színek és a marketing kapcsolatával és a színeknek a művészetben betöltött szerepével foglalkozik.  Axel Venn és a Baumit közös munkáját itt nézheti meg angol és német nyelven. A professzor színsorokról alkotott véleményét több videóban mondja el.

Kapcsolódó videóink megtekinthetők itt.