Magyarország

Menü

clear
Baumit Life színvilág
star_border

Baumit Life színvilág

  • Intenzív és gyönyörű
  • Végtelen formaváltozat
  • 888 különböző lehetőség

A Baumit Life 888 kreatív színárnyalatot kínál, ami maga az egyedi színvilág!

A Baumit Life Európa egyik legszélesebb homlokzati vakolat színválasztékát kínáló színrendszere, mely szolgáltatásaival példaértékű színharmóniák összeállítását teszi lehetővé, egyedi lehetőséget teremtve a homlokzatok megújítására.

A baumitlife.com oldalon különféle stílusokhoz tartozó harmonikus színösszeállítások találhatók.

Fontos!

Tisztelt Vásárlóink figyeljenek arra, hogy a Baumit minőség nem egyedül egy különleges Life színárnyalatot jelent, a színek és a felületek tartósságáért csak tényleges Baumit rendszer és termékek beépítése esetén áll módunkban felelősséget vállalni! A Baumit népszerű Life színárnyalatok más vakolatokkal történő előállítása és keverése minőséghamisítás, vásárlót megtévesztő kereskedelmi gyakorlat!
VÁLASSZA A BAUMIT LIFE SZÍNEIT – RAGASZKODJON A BAUMIT MINŐSÉGHEZ!

A baumitlife.com weboldalon megtalálható színválasztó program segítségével más gyártók színei beazonosíthatók a megfelelő  Baumit színekre és termékekre. A színbeazonosításon túl minden színtónus megjeleníthető a különböző vakolatstruktúrákban. Egyszerűen zseniális, győződjön meg róla Ön is!

Színkártyák

Easy Life

A Baumit Life színvilág 888 gyönyörű színét jeleníti meg.

Trend Life

A Baumit Life színvilág harmonikus, trendkövető 88 színéből összeállított színkártya, amely könnyen kezelhető és alkalmazási ötleteket is tartalmaz, így megkönnyíti a színválasztást.

Mosaik Life

Eredeti Baumit Mosaik és struktúraminták könnyen hordozható kártya formátumban: a Baumit Life 30 lábazati- és díszítővakolatának színében. Praktikusan használható építkezéseken is.

Fontos!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a színkártyákhoz, színtáblákhoz, színtervekhez képest nyomda-, illetve gyártástechnikai okokból színárnyalati különbség lehetséges. Fontos tudni, hogy a valóságban, nagy felületen a színek más hatást keltenek, mint kisméretű képeken. Az ebből eredő félreértések előzetes színmintarendeléssel részben elkerülhetőek, továbbá a színminták nagymértékben segítik a választást. Vakolatok és festékek azonos szín esetén is – a struktúrából adódóan – optikai színkülönbséget mutathatnak. Kapart hatású struktúra esetén a kész felület színei feldolgozás után sötétebb tónusúak, mint a dörzsölt hatású struktúra esetében.

Kreatív struktúrák

A homlokzatok egyedi megjelenéséhez a színek mellett a felület struktúrája is nagymértékben hozzájárul. A kreatív és egyedi elképzelések megvalósítását a Baumit CreativTop által nyújtott számtalan lehetőség garantálja. A CreativTop egy felhasználásra kész, szilikongyanta erősítésű modellező vakolat, melynek szemcseösszetétele és hosszú nyitott ideje szinte korlátlan szabadságot biztosít. A különböző textúrák azonos színek mellett is eltérő megjelenést adnak a homlokzati felületeknek.

Design

A szép homlokzatokat nem szabad elrejteni. Ha az ember arra vágyik, hogy a háza különleges benyomást keltsen, válassza a Baumit Lasur, Metallic és Glitter dekorfestékeit! Az így kialakított felület különleges és egyedi karaktert adhat az egyébként jellegtelen homlokzati részeknek is.

A színek pszichológiája

Axel Venn professzor szakterülete a színtervezés, a szín észlelése és a trendvizsgálat. Színelméleti munkáiban a közép-európai, észak-amerikai és kelet-ázsiai régiókat vizsgálja. Előadásaiban a dizájnnal, a színek és a marketing kapcsolatával és a színeknek a művészetben betöltött szerepével foglalkozik.  Axel Venn és a Baumit közös munkáját itt nézheti meg angol és német nyelven. A professzor színsorokról alkotott véleményét több videóban mondja el.

Kapcsolódó videóink megtekinthetők itt.

Kapcsolódó tartalom