Magyarország

Life Challenge 2024
star_border

Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti pályázat, díjátadó- Szlovéniában


Kihirdették a 2024-es Life Challenge építészeti verseny díjazottjait és Fődíj nyertesét. A legszebb homlokzatnak járó Fődíjat a verseny történetében először, egy magyar épület: a Pécsi Vásárcsarnok nyerte el. 

nap

óra

perc

másodperc

Az alábbi 6 kategóriában díjazták a legszebb Baumit homlokzatokat: 

  • Családi ház
  • Társasház
  • Középület
  • Energetikai felújítás
  • Műemlék
  • Különleges textúra


Építészeti csodák leleplezése: Baumit Life Challenge Ljubljanaban


2024-ben Ljubljanaban került megrendezésre a Baumit Life Challenge díjátadó gála, mely az építészeti kiválóság és az innováció ünnepe volt. Ezen a rangos eseményen olyan kiemelkedő épületek kerültek bemutatásra, amelyek a tervezés és kivitelezés határait feszegették. A különleges struktúráktól a fenntartható épületekig minden projekt hűen tükrözte a modern építészet korlátlan lehetőségeit.

 

A Pécsi Vásárcsarnok épülete 2024-ben elnyerte a Fődíjat, átadva ezzel a Magyarországnak a következő Life Challenge díjátadó esemény megszervezésének jogát. 
 

Az új pécsi vásárcsarnok, amely a középület kategória döntőseként került a legnívósabb pályázatok közé, elnyerte a Life Challenge 2024 szakmai fődíját. Tervezői Getto Tamás DLA és Sztranyák Gergely DLA – GETTOPLAN Bt. 

A Baumit Life Challenge 2024 nemzetközi építészeti szakmai versenyen ez az első alkalom, hogy hazai pályázat kapott fődíjat, amely nagy elismerés a városnak, amely hitt a merész és összetett épület létjogosultságában. 

Termék
a kosárban!