Magyarország

star_border

Segítségre van szüksége az online gálához történő csatlakozáshoz?

Kérjük ellenőrizze, hogy a böngészője (Firefox, Crome, Edge, Safari stb.) a legfrissebb verzió szerint fut. A közvetítés megtekintéséhez a Microsoft Explorer böngésző használatát nem javasoljuk.

Továbbá kérjük a böngészéshez szükséges "sütik" valamint a felbukkanó tartalmak engedélyezését is.

Amennyiben a problémát a fenti beállítások nem oldják meg úgy kérjük, hogy a laptop, vagy az asztali számítógép elérésénél a WIFI kapcsolat helyett a LAN kapcsolódást válasszák, okostelefon esetében pedig kapcsolják be a mobil adatforgalmat.

Ha a probléma továbbra is fent áll, úgy kérjük az online díjátadóhoz történő csatlakozáshoz kattintson erre az alternatív linkre!

Európa legszebb Baumit homlokzatainak versenye

 A kétévente megrendezésre kerülő Baumit Life Challenge versenyen Európa legszebb Baumit homlokzatát keressük. A 26 országból érkező épületeket egy nemzetközi, független, szakmai zsűri értékelte és kategóriánként 6 épület jutott a döntőbe.

A nagyközönség véleményét is megkérdeztük, mely épületek tetszenek nekik a legjobban. 

Az esemény házigazdái

A Baumit vezetősége és a nemzetközi építészekből álló szakmai zsűri mutatja be a döntős épületeket, kiemelve azok egyediségét és újszerűségét. Ezt követően megtudhatjuk mely ország büszkélkedhet a legszebb Baumit homlokzattal.Robert Schmid

CEO Baumit GroupGerald Prinzhorn

CEO Baumit GroupGeorge Bursik

CEO Baumit Ausztria, a Life Challenge 2014 házigazdájaFernando Arrabé

CEO Baumit Spanyolország, a Life Challenge 2016
házigazdájaMauro Bravo

A zsűri elnökeStephanie Werf

Projekt tanácsadási vezető Baumit NémetországVerena Mörkl

ZsűritagBianca Schwarzjirg

A gála háziasszonya

© Bernhard Eder

Az európai Év Homlokzata verseny

A Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti pályázat egy olyan építészeknek meghirdetett verseny, ahol rendszeres időközönként díjazzák Európa legszebb Baumit homlokzatait.

Az összes beküldött pályaművet szakmailag elismert nemzetközi zsűri értékeli, és kiválasztja a döntősöket.

Csatlakozzon Ön is az online díjátadó gála közvetítéséhez, mely 2021. április 22-én kerül megrendezésre.

A kétévente megrendendezésre kerülő Baumit Life Challenge versenyen Európa legszebb homlokzatai kerülnek díjazásra.  A 26 országból érkező nevezéseket elismert szakmai zsűri bírálja el és választja ki a legjobbakat.  A végső eredményhirdetésre az ünnepélyes díjátadón kerül sor. 
A szakértői értékelésen túl online közönségszavazáson pedig bárki kiválaszthatja  a neki legjobban tetsző homlokzatot.

A Koronavírus hatása

Az élő díjátadó gálára eredetileg 2020 májusában került volna sor, majd azt a kialakult járványhelyzet miatt 2021-re halasztottuk.
Sajnálatos módon a vírus jelenleg is mindennapjaink része, így a szakmai zsűri döntése értelmében a díjátadó ünnepségre idén online formában kerül sor.