Magyarország

Elkészült a ház!


Egy év alatt épült fel Péterék új családi otthona a Balaton mellett a Baumit minőségi építőanyagainak felhasználásával. Ez a ház kiváló példája a mai modern építészet és a hagyományok szimbiózisának.

Hagyomány és minőség

A magyar tenger közelsége már a tervezéskor meghatározta az épület majdani kinézetét, hiszen Péterék törekedtek arra, hogy új otthonuk magán hordozza a Balaton felvidéki építészet stílusjegyeit. Az íves vágású kerámia cseréppel épült nyeregtető, a fehér falak és a barna nyílászárók mind visszanyúlnak a múlt örökségébe, ezáltal az épület megfelelően illeszkedik a Keszthelyi hegység lankáiba.

Tervekből valóság a Baumit termékeivel

Falazóhabarcs, hőszigetelő rendszer, csemperagasztó — csak néhány termék a Baumit termékpalettájáról azok közül, melyek az elmúlt időszakban felhasználásra és beépítésre kerültek Péterék új, Balaton-parti lakóházába. A végeredmény pedig magáért beszél! A látványterv és a megvalósult családi ház szinte teljesen egyforma, köszönhetően, többek között, a Baumit kiváló anyagainak.

Kiváló eredmény = Boldog befejezés

Rendhagyó sorozat végéhez érkeztünk blogunkon. Eljött a pillanat, hogy bemutassuk Önöknek Péterék új családi házát! Az előző cikkek alkalmával hírt adtunk az építkezés menetéről. Megmutattuk, hogyan falazunk, glettelünk, hőszigetelünk, most pedig az elkészült épületen vezetjük körbe Önöket. Reméljük, sok hasznos információt sikerült átadnunk a leendő építkezőknek, felújítóknak. A blogsorozatot a #baumitbalaton hashtag használatával bármikor visszanézhetik az oldalunkon vagy akár Facebook-on is.