Magyarország

star_border

Küldetésünk

„Támogatjuk Partnereinket abban, hogy egészséges, energiahatékony és gyönyörű otthonokat  építsenek  a fenntartható jövő érdekében.” – Robert Schmid, a tulajdonos Schmid Industrieholding ügyvezető igazgatója

A szép, egészséges környezet és az energiatudatos szemléletmód növeli az életminőségét.
A termékeinkből készült otthon falai védelmet nyújtanak a családnak, hogy tagjai kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek a mindennapok során.

Célunk ezért olyan minőségi, környezettudatos és fenntartható építőanyagok és építési rendszerek, megoldások fejlesztése és gyártása, amelyek hozzájárulnak ennek a szép, egészséges és élhető környezetnek a kialakításához. Emellett innovatív termékeink és szolgáltatásaink segítenek az építkezések hatékonyságának növelésében is.


Széles körű termékpalettánk és szolgáltatásaink segítik ügyfeleinket és partnereinket a magas minőségű és tartós építőanyagok kiválasztásában, a hatékony és környezettudatos építési folyamatokban, valamint az energiatakarékos és fenntartható épületek létrehozásában.


Inspirációt kívánunk nyújtani vásárlóinknak a szép és egészséges lakókörnyezet kialakításához, szakértelmünkkel segíteni partnereinket az építőiparban való sikeres és fenntartható működésben. Szintén a szakmai tudás és tapasztalat átadását segítik rendszeres képzéseink, tréningjeink és tanácsadásaink. 

Baumit Szívvel-lélekkel ProgramTörekszünk arra, hogy minden ügyfelünkkel, beszállítónkkal és munkatársunkkal méltányosan bánjunk, azonos figyelemmel és tisztelettel kezeljük őket. A méltányosságot mint értékét a társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk keretében is fontosnak tartjuk, ezért számos kezdeményezést támogatunk és valósítunk meg, melyekről a Baumit Szívvel-lélekkel Programban találhatók meg részletek.

Termék
a kosárban!