Magyarország

star_border

Jövőképünk

„Támogatjuk Partnereinket abban, hogy egészséges, energiahatékony és gyönyörű otthonokat  építsenek  a fenntartható jövő érdekében.” – Robert Schmid, a tulajdonos Schmid Industrieholding ügyvezető igazgatója

A szép, egészséges környezet és az energiatudatos szemléletmód növeli az emberek életminőségét. A termékeinkből készült otthon falai védelmet nyújtanak a családnak, hogy tagjai kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek a mindennapok során.

Filozófia

„A minőség és a környezetvédelem a pillérei építményünknek, amely évtizedek óta szilárd alapokon áll, és ez következetesen minden Baumit gyárunkra vonatkozik.”

Vállalatvezetési alapelveinket az ökonómiai és ökológiai célokhoz igazítjuk. Az előrelátás és a fenntarthatóság jellemzi erőforrásaink felhasználását. Kiemelkedő feladatunk az energiafogyasztás és az emisszió minimalizálása, valamint a nyersanyag és üzemanyag felhasználás optimalizálása.


A Baumit missziója

„Közismert, erős és megbízható építőanyag gyártóként, valamint homlokzati hőszigetelési rendszergazdaként arra törekszünk, hogy - partnereinkkel közösen az általunk képviselt korrekt minőség és szolgáltatás, valamint a méltányos üzletvitel elvét érvényre juttassuk egy olyan piacon, ahol hátterünkből eredően, - a számunkra megfelelő volumenben, meghatározó piaci részesedéshez juttassuk termékskálánkat."


Méltányos üzletmenet

Méltányosság.
Jelentése: előzékenység, figyelem, nagyvonalúság *

* Magyar köznyelvi szavak értelmező szótára

Bővebben: „igazságos hozzáállás, amikor egy személy egy másik személyt vagy annak bizonyos cselekedetét, kérését úgy bírálja el, hogy a személy érdemeit, a helyzet körülményeit is figyelembe veszi. Nem csupán azt nézi, amit "betű szerint" kell, hanem tágabb nézőpontból az egészet átfogja, és még további tényezőket is figyelembe vesz, amelyek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy igazságosabb döntést hozzon, vagy pontosabb véleményt alakítson ki.”