Magyarország

Kiváló Építési Termék
star_border

Kiváló Építési Termék

A hazai építési gyakorlat szomorú tapasztalata, hogy a bekerülési költségek csökkentésének szándéka az esetek nagy részében a minőség rovására megy. Ennek leggyakoribb módja az, hogy nem egy komplett hőszigetelő rendszer kerül beépítésre, hanem a hőszigetelés a hozzáférhető legolcsóbb (és sokszor legrosszabb minőségű) rendszerelemekből áll össze. Ebben az esetben a minőség komolyan megkérdőjelezhető, a beépített anyagokra pedig garancia nincsen!

A Baumit Kft. magyarországi sikertörténete meggyőzően igazolta, hogy a minőség melletti elkötelezettségre hosszútávon és sokszoros megtérüléssel lehet építeni

A cégünk által gyártott és forgalmazott Baumit EPS Hőszigetelő Rendszer 2008 őszén elnyerte a Kiváló Építési Termék díjat, melynek ünnepélyes átadása a Parlamentben volt 2008 szeptemberében. A Magyar Építőanyagipari Szövetség által kidolgozott minőségi tanúsítványt nyújtó védjegy megalapítására azért volt szükség, hogy a garantált minőségű építőipari termékeket markánsan megkülönböztessék a kétes színvonalú, az EU színvonalának és elvárásainak nem megfelelő építőanyagoktól.

Az energiaárak folyamatos emelkedése miatt előbb vagy utóbb Ön is találkozni fog a homlokzatok hőszigetelésének szükségességével.
Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy mivel és hogyan hőszigetelünk! Sok utólagos gond, reklamáció és bosszúság kerülhető el a Baumit Hőszigetelő Rendszerek használatával.

A Baumit EPS Hőszigetelő Rendszer elemeinek gyártása az MSZ EN ISO szabványcsalád és az ETAG 004 előírásainak megfelelően történik.

A Kiváló Építési Termék védjegy megléte a panelpályázatokon a kiírás szövege szerint előnyt jelent.