Magyarország

Beltéri Baumit Klíma vakolat rendszerek
star_border

Beltéri Baumit Klíma vakolat rendszerek

  • Modern és egyedi
  • Sokoldalú felületképzés
  • Gyors és egyszerű kivitelezés

Páraszabályozó és egészséges

A Baumit Klíma termékek akkor működnek a leghatékonyabban, ha rendszerben építjük be őket. Legyen szó gépi- vagy kézi alapvakolatról, sima vagy struktúrált belső falfelületekről, a Baumit Klíma termékek mindig minőségi választásnak bizonyulnak.

Sima felületek


Ennek a rendszernek a használatával tökéletesen sima falfelület készíthető. A Baumit KlimaWhite, mint alapvakolat kerül beépítésre. Optimális páraszabályozó és páraáteresztő hatásával és természetes fehérségével kiváló beltéri klímát biztosít.

Az alapvakolatra a következő lépésben a Baumit KlimaGlätte vagy a KlimaFinish simítóglett felhordása történik, így a felület tökéletesen sima lesz – megfelelve a legmagasabb esztétikai követelményeknek.

Befejező rétegként a Baumit KlimaColor festéket ajánljuk. Ez a kiváló minőségű, természetes, ásványi alapú festék ideális koronája ennek a rendszernek.

Finoman strukturált felületek

Ha finoman eldörzsölt hatású struktúrát szeretnénk kialakítani a beltéri falakon, akkor a Baumit KlimaWhite gépi és a Baumit KlimaUni kézi alapvakolat felhordása után kihagyhatjuk a glettelést.

Ezzel, ‒ az 1 mm-es szemcseméretből adódan ‒ a felület egészen finoman struktúrált hatású lesz.

A vakolat fehérsége már önmagában is igen esztétikus, de kreatív befejezésként a Baumit KlimaColor festékhez a LIFE színválaszték 7-es, 8-as vagy 9-es végű színeivel még izgalmasabbá tehető a felület megjelenése.

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!

Termék
a kosárban!