Magyarország

MosaikTop lábazati vékonyvakolat
star_border

MosaikTop lábazati vékonyvakolat

  • Mosható
  • Víztaszító
  • Magas mechanikai szilárdságú

A lábazat a homlokzat leginkább igénybe vett része. Erős mechanikai igénybevétel, az olvadó hó és a csapóeső szinte egész évben állandó terhelést jelentenek a lábazatok számára.
A Baumit MosaikTop különösen alkalmas olyan falfelületekre, amelyek nagy mechanikai igénybevételnek vannak kitéve. Víztaszító és jól ellenáll a szennyeződéseknek is.

A Baumit MosaikTop színválasztéka megújult!

A már jól ismert, legendás Baumit lábazati színek új generációja speciális kőpehely adalékkal készül. Ezek, a több színben hozzáadott természetes adalékanyagok a felületnek különleges, csiszolt kő-hatású megjelenést adnak.

A manapság nagyon kedvelt sötét földszínekből most szélesebb színpalettáról lehet választani; a barna és szürke színsor több árnyalattal bővült. A továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a MosaikTop mostantól még könnyebben és gyorsabban dolgozható fel. Erős mechanikai ellenállása garantálja, hogy a lábazatot érő komolyabb igénybevételeknek is tartósan ellenáll.

A színválaszték garantálja, hogy minden stílushoz megtalálhatjuk a leginkább megfelelő színt. A különféle színű kövek által kiadott „pixeles” színhatásnak köszönhetően a lábazatra kerülő ‒ sokszor elkerülhetetlen ‒ szennyeződések sokkal kevésbé vehetők észre.

Alkalmazás

A Baumit MosaikTop lábazati vékonyvakolatot alaposan, egy lassan forgó keverővel keverjük fel a felhordás előtt. Rozsdamentes acél simítóval másfélszeres szemcse-vastagságban húzzuk fel, majd még nedves állapotában, megszakítás nélkül, mindig azonos irányban, glettvassal simítsuk el. A termék feldolgozásra kész, nem kell hozzá vizet adni.

Alkalmas alapfelületek

  • Ásványi alapfelületek
  • Dörzsölt mész- cement és a cement vakolatok
  • Beton

Tekintettel arra, hogy a Baumit MosaikTop lábazati vékonyvakolatok színezett és természetes kövekkel kerülnek színezésre (nem pigmentekkel), ezért az itt bemutatott színmintáktól és egyéb nyomtatott színkártyáktól a végső felület árnyalataiban eltérhet. A jelölésű színek hőszigetelő rendszereken korlátozottan használhatók.

Termék
a kosárban!