Magyarország

Melyik homlokzati vékonyvakolatot válasszam
star_border

Melyik homlokzati vékonyvakolatot válasszam?

  • Megbízható mechanikai védelem minden típusú homlokzaton
  • Innovatív színrendszer egyedi homlokzatok kialakítására alkalmas
  • Tartós és szép felületet biztosít
  • Ellenáll a környezeti hatásoknak és biztonságos
  • Feldolgozásra kész termékek, így azonnal felhordható
  • Egyéni és kreatív, mely megfelelő megoldást nyújt minden igényre
  • Évtizedek óta bizonyít

Élethosszig tartó, gyönyörű és egyedi homlokzatot szeretne?

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok az elmúlt évtizedekben már bebizonyították, hogy tartósan és megbízhatóan védik a homlokzatot. Ellenáll a környezeti hatásoknak (mint a nedvesség, hő, mechanikai igénybevételek), ezzel biztosítva a hosszú élettartamot. Emellett minimálisra csökkentik az algák, vagy a penészgombák kialakulásának esélyét, - amely által a foltosodás elkerülhető, így a homlokzat sokáig őrzi meg újszerű hatását.


Life – a színekkel teli világ

Üdvözöljük a színek világában! A Baumit Life Európa egyik legszélesebb homlokzati vékonyvakolat, és homlokzatfesték színválasztékát kínálja, így több száz kreatív színárnyalat közül választhat.  Merüljön el bátran az érzelmekben, legyen nyugodtan kreatív! A Baumit Life gazdag színpalettája élettel és egyéniséggel ruházza fel a fakó és unalmas homlokzatokat. Hangulatos vagy éppen inspiráló légkört nyújt, karakteres megjelenésével hat az érzelmekre. Nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket. Hozza ki a legtöbbet a varázslatos színek nyújtotta lehetőségekből! Hiszen a jól megválasztott épületszínek képesek arra, hogy harmonikusan illeszkedjenek a szomszédos homlokzatokhoz, illetve kisebb, vagy éppen nagyobb hangsúlyt kaphat, de disszonancia, valamint egybeolvadás nélkül. Válasszon sajátos és egyedi megjelenést! Váltsa valóra a legmerészebb álmait!

Funkció – a technológia csúcsa

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok előnye, hogy könnyen bedolgozhatók és vonzó színűek. Emellett biztos megoldást nyújtanak a homlokzaton felmerülő problémákra. A fotokatalízisre, a hőszigetelő rendszereken is alkalmazható intenzív, sötét színeken át, a Baumit vékonyvakolatok mind technológiai, mind esztétikai oldalról kielégítik az igényeket.
Valamennyi Baumit homlokzati festék alkalmas az ún. „airless” technológiájú gépi felhordásra!


Design - kifejező kreativitás

Az egyedi homlokzati megjelenés nem csak színekkel biztosítható! Gondolkodjon kreatívan és használjon különleges homlokzati struktúrákat! A CreativTop modellező vékonyvakolat széles kínálatából választhat a sima, finom és rusztikus felületek közül. Ez a modellező vékonyvakolat alkalmas kreatív homlokzati megjelenések létrehozására, hőszigetelő rendszeren szintén használható.
Megalkothatja a saját, egyedi „álomvakolatát” is. Ha valami igazán divatosra vágyik, a különleges hatású Baumit dekorfestékekkel akár fémes hatású felületet alkothat a Metallic festékünk által, vagy csillogást adhat a homlokzatainak a Glitter termékünkkel. A Baumit által kínált új struktúrák, és felületi megjelenések új fejezetet nyitnak a homlokzat, és a belsőépítészeti tervezésben, hiszen ezek a termékek nagy része kültéren, valamint beltéren egyaránt használhatóak.

Prémium színes vékonyvakolatok

Professzionális színes vékonyvakolatok:

Baumit SilikonTop

szilikongyanta-kötőanyagú vékonyvakolat

Baumit SilikatColor

szilikát homlokzatfesték

Baumit GranoporTop

akril vékonyvakolat

Színes vékonyvakolat

Baumit DuoTop

akril vékonyvakolat

Lábazati vékonyvakolat

MosaikTop – alapszín

lábazati vékonyvakolat

Lábazati vékonyvakolat

MosaikTop – természetes szín

lábazati vékonyvakolat kőpehellyel

Modellező vékonyvakolat

Baumit CreativTop

szilikon kötőanyagú modellező vékonyvakolat

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!

Termék
a kosárban!