Magyarország

Melyik homlokzati vékonyvakolatot válasszam
star_border

Melyik homlokzati vékonyvakolatot válasszam?

  • Megbízható mechanikai védelem minden típusú homlokzaton
  • Innovatív színrendszer egyedi homlokzatok kialakítására alkalmas
  • Tartós és szép felületet biztosít
  • Ellenáll a környezeti hatásoknak és biztonságos
  • Feldolgozásra kész termékek, így azonnal felhordható
  • Egyéni és kreatív, mely megfelelő megoldást nyújt minden igényre
  • Évtizedek óta bizonyít

Élethosszig tartó, gyönyörű és egyedi homlokzatot szeretne?

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok az elmúlt évtizedekben már bebizonyították, hogy tartósan és megbízhatóan védik a homlokzatot. Ellenáll a környezeti hatásoknak (mint a nedvesség, hő, mechanikai igénybevételek), ezzel biztosítva a hosszú élettartamot. Emellett minimálisra csökkentik az algák, vagy a penészgombák kialakulásának esélyét, - amely által a foltosodás elkerülhető, így a homlokzat sokáig őrzi meg újszerű hatását.


Life – a színekkel teli világ

Üdvözöljük a színek világában! A Baumit Life Európa egyik legszélesebb homlokzati vékonyvakolat, és homlokzatfesték színválasztékát kínálja, így több száz kreatív színárnyalat közül választhat.  Merüljön el bátran az érzelmekben, legyen nyugodtan kreatív! A Baumit Life gazdag színpalettája élettel és egyéniséggel ruházza fel a fakó és unalmas homlokzatokat. Hangulatos vagy éppen inspiráló légkört nyújt, karakteres megjelenésével hat az érzelmekre. Nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket. Hozza ki a legtöbbet a varázslatos színek nyújtotta lehetőségekből! Hiszen a jól megválasztott épületszínek képesek arra, hogy harmonikusan illeszkedjenek a szomszédos homlokzatokhoz, illetve kisebb, vagy éppen nagyobb hangsúlyt kaphat, de disszonancia, valamint egybeolvadás nélkül. Válasszon sajátos és egyedi megjelenést! Váltsa valóra a legmerészebb álmait!

Funkció – a technológia csúcsa

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok előnye, hogy könnyen bedolgozhatók és vonzó színűek. Emellett biztos megoldást nyújtanak a homlokzaton felmerülő problémákra. A fotokatalízisre, a hőszigetelő rendszereken is alkalmazható intenzív, sötét színeken át, a Baumit vékonyvakolatok mind technológiai, mind esztétikai oldalról kielégítik az igényeket.
Valamennyi Baumit homlokzati festék alkalmas az ún. „airless” technológiájú gépi felhordásra!


Design - kifejező kreativitás

Az egyedi homlokzati megjelenés nem csak színekkel biztosítható! Gondolkodjon kreatívan és használjon különleges homlokzati struktúrákat! A CreativTop modellező vékonyvakolat széles kínálatából választhat a sima, finom és rusztikus felületek közül. Ez a modellező vékonyvakolat alkalmas kreatív homlokzati megjelenések létrehozására, hőszigetelő rendszeren szintén használható.
Megalkothatja a saját, egyedi „álomvakolatát” is. Ha valami igazán divatosra vágyik, a különleges hatású Baumit dekorfestékekkel akár fémes hatású felületet alkothat a Metallic festékünk által, vagy csillogást adhat a homlokzatainak a Glitter termékünkkel. A Baumit által kínált új struktúrák, és felületi megjelenések új fejezetet nyitnak a homlokzat, és a belsőépítészeti tervezésben, hiszen ezek a termékek nagy része kültéren, valamint beltéren egyaránt használhatóak.

Prémium színes vékonyvakolatok

Professzionális színes vékonyvakolatok:

Baumit SilikonTop

szilikongyanta kötőanyagú vékonyvakolat

Baumit SilikatColor

szilikát homlokzatfesték

Baumit GranoporTop

akril vékonyvakolat

Színes vékonyvakolat

Baumit DuoTop

akril vékonyvakolat

Lábazati vékonyvakolat

Baumit MosaikTop

lábazati vékonyvakolat

Modellező vékonyvakolat

Baumit CreativTop

szilikon kötőanyagú modellező vékonyvakolat

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!