Magyarország

A Baumit fehér tónusai
star_border

A Baumit fehér tónusai

  • 12 egyedi fehér árnyalat
  • Az egyszerűség és a stílus ötvözete
  • Tökéletessé teszi az épület homlokzatát

Színtrendek jönnek és mennek, de a klasszikus fehér mindig népszerű választás marad, különösen a homlokzaton! Sötét színekkel kombinálva tökéletes harmóniát nyújt.


A fehér hatása

A fehér a látható fény összes színét magába foglalja, mely tiszta formájában a teljesség mellett a színek hiányát is képviselheti. Egyszerű és puritán, tiszta és világos megoldásnak tűnik, ugyanakkor hűvösen elegáns és hivatalos is egyben.

A fehér homlokzatok hatása legalább olyan lenyűgöző, mint a színeseké. A tökéletes fehér árnyalat kiválasztása a homlokzatra sokszor nem könnyű feladat. Nem csoda, hiszen a fehér falszín ritkán egyszerűen csak „fehér”. Tiszta fehér? Piszkosfehér? Meleg fehér? Hideg fehér? Még az árnyalatok közti apró különbségek is nagy hatással lehetnek az épület megjelenésére. A meleg fehér színek piros, narancssárga és sárga árnyalatúak, ami lágy fényt és barátságos hangulatot eredményez. A hűvösebb fehéreknek zöld, kék és lila árnyalatai vannak, tiszta és friss külsőt sugározva.

A fehér 12 árnyalata

A fehér szinte megszámlálhatatlanul sok színárnyalatából a Baumit kiválasztotta a 12 legszebb fehér színt, és egy egyedi színkollekcióba fogta össze; a csillagfehértől (Star) az elefántcsontszínig (Ivory), az opáltól (Opal) a jég (Ice) színéig. Ez a színpaletta a fehér 12 árnyalata a Baumittól. Válasszon kedvére az új tónusokból, hogy időtlen megjelenést adjon a homlokzatnak – természetesen a jól ismert Baumit minőségben! A W1200 StarWhite szín csak a Baumit StarTop, Baumit StarColor és Baumit CreativTop termékekből rendelhető, a Baumit SilikonTop és Baumit SilikonColor termékekből nem.


Hűvösen és fehéren

A fehér homlokzatnak, letisztult és időtlen megjelenése mellett, a funkcionális szerepe is jelentős. A napsugárzást nagy mértékben visszatükrözi, ezáltal segít csökkenteni a túlmelegedett városok hőmérsékletét a forró nyári hónapokban.

shades of white