Magyar

Menü

clear
star_border

Gyorsan száradó felület

  • Gyorsan száradó felület
  • Hatékony alga- és gombavédelem
  • Kitűnő feldolgozási tulajdonságok

Baumit StarTop és StarColor

Az újonnan kifejlesztett, egyedülálló töltőanyagnak köszönhetően a Baumit StarTop és a Baumit StarColor kiváló időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Többfunkciós szárító hatás

A homlokzatra kerülő nedvesség elleni védelem működése kettős. Egyfelől a víztaszító felület megakadályozza, hogy a nedvesség a homlokzaton maradjon. Vízlepergető hatásának köszönhetően a legördülő esőcseppek a laza szennyeződéseket eltávolítják.

Felszívódó felület

Másfelől a Baumit StarTop és a StarColor nedvességfelvevő tulajdonságai még kritikus időjárási körülmények között is szárazon tartják a felületet. A felületen maradt nedvességet a vakolat, illetve a festék külső rétegeiben elhelyezkedő vékony filmréteg felszívja,ezzel a homlokzat felületét szárazon tartja. Ez a nedvesség pedig a napsugárzás és a légmozgás következtében gyorsan távozik.

Hosszan tart

Ez az új, többfunkciós hatás – a termék kitűnő feldolgozási tulajdonságaival és kiemelkedő fehérségével együtt – hosszantartó védelmet nyújt a penész és az algák ellen.

Száraz-pórus hatás

A száraz-pórus hatás annak köszönhető, hogy a vakolat adalékanyaga egyszerre hidrofób és hidrofil tulajdonságú. A nedvesség nagyobb részét lepergeti, és a maradékot gyorsan magába szívja és elpárologtatja, így a homlokzat tiszta és újszerű állapotát hosszú távon megőrzi.

Nézze meg kisfilmünket a Baumit StarTop újgenerációs vakolatról!

Kapcsolódó tartalom