Magyarország

Baumit Beton termékek | Baumit.hu
star_border

Baumit betonok

  • Gyors és egyszerű bedolgozás
  • Megbízható és ellenőrzött minőség
  • Alkalmazása nem igényel szaktudást

A gyárilag előkevert, száraz betonkeverékek nagy előnye, hogy az építés helyszínén csak vizet kell hozzájuk keverni. A száraz keverék tartalmaz minden olyan adalékszert, mely alkalmassá teszi ezeket a termékeket arra, hogy az éppen aktuális felhasználási területhez a legmegfelelőbb anyagot válasszuk.

Felhasználási területek

A hagyományos száraz betont elsősorban a tipikus ház körüli betonozási munkákhoz ajánljuk: aljzatokhoz, előlépcsőkhöz, kerítésoszlopok állításához stb. A FlexBeton szálerősítésének köszönhetően akár 1 cm-es vastagságig is elhúzható és kisebb lejtésképzésre is alkalmas. A FixBeton nagy előnye, hogy semmiféle szerszámot nem igényel és keverni sem kell a szó hagyományos értelmében.

Pontos bedolgozás

A kész betonok csak abban az esetben érik el a minősítésekben megadott szilárdsági paramétereket, ha pontosan a gyártó által megadott vízmennyiséget keverik hozzájuk, valamint a bedolgozási előírásokat maradéktalanul betartják! Éppen ezért valamennyi száraz betonra igaz, hogy elsődleges teherhordó szerkezetek (pillérek, oszlopok, áthidalók, födémek stb.) készítéséhez nem ajánlott a használatuk.

All-in-Beton B20

A környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagok használatára irányuló fejlesztések között határozott és példamutató előrelépést jelent az All-in-Beton B20 megjelenése a piacon. Maga a termék egy gyárilag előkevert szárazbeton, melyhez az építés helyszínén csak vizet kell keverni. Alkalmas mindenféle kisebb betonozási és javítási munkához a házban és a ház körül. Felhasználható minden olyan területen, ahol nincsen komolyabb statikai igénybevétel. Az igazi újdonságot a termék csomagolása jelenti. Ezeket a papírzsákokat ugyanis a szárazbetonnal együtt bele lehet dobni a betonkeverőbe, és a speciális anyagának köszönhetően vízzel érintkezve a keverés közben szemmel nem látható elemekre bomlik így magát a betont erősítő szálerősítésként még annak teherbírását is javítja. A megoldás további előnye, hogy a munka után semmiféle építési hulladék nem keletkezik, ezzel jelentősen megkönnyítve mind a ház körüli, mind a nagyobb építkezéseken történő felhasználást.

Kapcsolódó videóink megtekinthetők itt: