Magyarország

Baumit betonjavítás
star_border

Baumit Betonjavítás

  • Épület megerősítések
  • Fagy, só és korrózió elleni védelem
  • Betonszerkezetek javítása, helyreállítása

Komplett rendszer - megerősítés és védelem

Baumit BetoSystem ideális rendszer a vasalt vagy vasalatlan betonszerkezetek javításához, mely alkalmas lakó- és középületek betonszerkezeteinek (erkélyek, loggiák, pillérek, előlépcsők, kerítések, mellvédfalak stb.) rekonstrukciójához. Teherviselő szerkezetek felújítása esetén mindenképpen szükséges statikus szakvélemény beszerzése! A látszó betonszerkezetek leggyakrabban előforduló hibáit a beton elöregedése, sérülése és lepattogzása, valamint a betonacél betétek korróziója okozza. A betonfelületek javítására és védelmére a Baumit most egy komplett rendszert kínál.

A Baumit BetoSystem rendszer elemei megbízható megoldást jelentenek az alábbiakra:

  • Betonjavítás, felületvédelem, hiányzó részek pótlása
  • Felületi egyenetlenségek javítása
  • Korrózióvédelem
  • Betonszerkezet szétfagyása elleni védelem (nagy mechanikai és vegyi ellenállóság)
  • Épületszerkezetek megerősítése

Baumit BetoProtect

Egykomponensű, műanyag adalékokkal javított, gyorsan kötő, cementbázisú betonacél-védőszer. Ásványi összetevőinek köszönhetően kitűnően tapad a betonhoz és az acélbetétekhez. A termék adatlapja elérhető itt.

Baumit BetoHaft

Ásványi adalék tartalmú, felhasználásra kész tapadóhíd, vízszintes, függőleges, fej feletti felületek esetében is alkalmazható, betonkarbantartási, felújítási munkálatoknál. Alacsony vízfelhasználást igényel, lágy állagú feldolgozás esetén is igen magas tapadószilárdságot lehet elérni.
A termék adatlapja elérhető itt.

Baumit BetoFill

Felhasználásra kész, egykomponensű, betonra jól tapadó, magas minőségű, ásványi adalék tartalmú, fagy- és jégoldósó álló betonjavító habarcs, kézi felhasználásra. Kül- és beltérben alkalmazható. Függőleges és vízszintes felületekre is felhordható. Vasbetonszerkezetek javítására, élek kialakítására, vasbeton homlokzatok helyreállításakor és átlagos szilárdságú épületrészek (pl. erkélyek felületének, lemezeinek, sarkainak, előre gyártott betonelemek és homlokzatok) javítására szolgál.
A termék adatlapja elérhető itt.

Baumit BetoFinish

Felhasználásra kész, betonra jól tapadó, magas minőségű, ásványi adalék tartalmú, betonglett, kézi felhasználásra. Időjárás- és fagyálló, hidraulikusan kötő, por alakú glettelő massza. Kül- és beltérben alkalmazható. Magas- és mélyépítésben, kész betonelemeknél, zsugorodási üregek, kavicsfészkek, kitört élek javítására, egyenetlenségek korrigálására, szabadon álló betonvasak beágyazására, lyukak és egyéb üregek lezárására szerelési munkák után a magas- és a mélyépítésben.
A termék adatlapja elérhető itt.

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!