Magyarország

Hidegburkolás rendszerben
star_border

Hidegburkolás rendszerben

  • Időtálló
  • Stabil rendszer
  • Széleskörű felhasználás

A Baumit hidegburkolati ragasztási rendszerek teljes körű megoldást nyújtanak a különböző hidegburkolási munkák esetén, legyen az vízszigetelés, ragasztás, fugázás vagy szilikontömítés.


A rendszerelmélet

A felület előkészítése nagyon fontos szerepet játszik nedvszívó és nem nedvszívó felületekre történő burkolások esetén. A Baumit hidegburkolati ragasztási rendszer megfelelő vízszigetelő termékei széleskörű védelmet nyújtanak nedvesség elleni szigetelés esetén, mind kültérben mind beltérben, ezzel megnövelve a burkolat élettartamát.

A Baumit ragasztók – erő és biztonság

A Baumit hidegburkolati ragasztók termékköre lehetőséget nyújt az optimális ragasztó kiválasztásához kerámiaburkolatokhoz, aljzatokhoz, különböző körülmények esetén. A Baumit burkolatragasztói megfelelnek a szigorú európai követelményeknek, mind kültérben mind beltérben, illetve különböző típusú és méretű burkolólapok használatakor.

Baumit fugázók és szilikonok

A Baumit Baumacol PremiumFuge és Baumacol szilikon minőségi befejezése egy hidegburkolati munkának, esztétikus és tartós megoldást nyújtva a burkolatok hosszú élettartamának biztosításához.
A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag 24 népszerű színárnyalatban érhető el, rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító.

Gyorskötésű termék

Gyors és időtálló megoldást keres burkolási munkák esetén? A Baumit Baumacol FlexSpeed innovatív terméknek köszönhetően jelentős kivitelezési idő takarítható meg. Ezzel a gyorskötésű Baumacol anyaggal előállított magas minőségű burkolatok akár már 24 óra után járhatóak.

Tekintse meg kapcsolódó videóinkat!