Magyarország

Baumit Tudástár  – Fugázók


Fugázók

Zseniális fugázás

A fugáknak a kerámialapok közötti összeköttetésként különösen fontos funkciójuk van. Fontos látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújtanak.

A Baumit Baumacol PremiumFuge és Baumacol Silikon minőségi befejezése egy hidegburkolati munkának, esztétikus és tartós megoldást nyújtva a burkolatok hosszú élettartamának biztosításához.

A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag 24 népszerű színárnyalatban érhető el, rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító.


  • Könnyű feldolgozás
  • Széles színválaszték
  • Flexibilis és vízlepergető

A Baumacol PremiumFuge színválasztéka most megújult!

Az új színárnyalatok kiválasztásánál a leggyakrabban keresett, divatos burkolatszíneket tartottuk szem előtt. Azért, hogy a választást megkönnyítsük, a 24 színt hangulatuk szerint négy csoportba soroltuk: természetes, vintage, romantikus és modern. Stílusjegye alapján a hidegburkolat így könnyebben párosítható a megfelelő fuga és szilikon színnel.

Flexibilis és vízlepergető

A Baumacol PremiumFuge fugázóanyag rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja a hidegburkolattal ellátott felület szépségét és biztonságát, a burkolat tartósságát szolgálva.

Esztétikus vödrös csomagolása messzemenően segíti a szakemberek munkáját, ugyanis az anyag bekeveréséhez keverővödörként is funkcionál. Az elérhető 2, 5 és 20 kg-os kiszerelések különböző nagyságrendű kivitelezési területeken nyújtanak ideális megoldást a kivitelezőknek. A burkolt felületek esztétikus és tartós dísze a Baumacol PremiumFuge.

Széles színválaszték

A Baumacol Silikon tartósan elasztikus, ecetsavas,szilikonbázisú, penészedés és UV-álló tömítőanyag bel- és kültéri felhasználásra. Alkalmazható kerámiaburkolatok dilatációs hézagainak tömítésére, fal-fal, fal és padlótalálkozások lezárására, valamint csempeburkolatok és szaniterek találkozása közötti tömítésekre. 

A Baumacol Silikon 24 színárnyalatú kínálata harmonikusan illeszkedik a Baumacol PremiumFuge esztétikus színeihez. A Baumacol Silikon rugalmas tömítőanyag alkalmazásával a Baumit Baumacol hidegburkolati ragasztási rendszerrel történt kivitelezés hozzájárul a hidegburkolatok hosszú távú, problémamentes használatához.
Tekintse meg videóinkat a Baumacol hidegburkolati termékek felhasználásáról a gyakorlatban!

Termék
a kosárban!