Magyarország

Baumacol Hidegburkolati ragasztási rendszer új speciális termékei
star_border


Baumacol AquaSafe Extra és StrapPlus


Baumacol speciális szigetelő és feszültségmentesítő rendszer

  • Tartósan rugalmas

  • Gyors, időtakarékos

  • Könnyű beépíthetőség

  • Extra szakítószilárdság

  • Kül- és beltéri használatra

Rendszerszemlélet

A felület előkészítése nagyon fontos szerepet játszik nedvszívó és nem nedvszívó felületekre történő burkolások esetén. A Baumit hidegburkolati ragasztási rendszer megfelelő vízszigetelő termékei széleskörű védelmet nyújtanak nedvesség elleni szigetelés esetén, mind kültérben mind beltérben, ezzel megnövelve a burkolat élettartamát.

A vízszigetelő és feszültségmentesítő rendszerelemek megkönnyítik és meggyorsítják a hézagmentes, pontos hidegburkolási kivitelezéseket.
A Baumacol StrapPlus termékek biztosítják minden fal- és padlóhajlat szigetelését a sarkoknál is, mind zuhanyzó kialakításakor vagy erkély és terasz burkolásakor. A Baumacol AquaSafe Extra szigetelő és feszültségmentesítő lemez segítséget nyújt a kimondottan gyenge minőségű aljzatok felújítási munkái során.


Extra vízszigetelés és feszültségmentesítés

Baumacol InCorner Plus, ExCorner Plus

Üvegszövet-erősítésű, elasztikus rendszerelem, fal és padlóhajlatok szigetélésére sarkoknál. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beágyazható Baumacol StrapPlus alkalmazásakor. Vízzáró, lúgálló. A termék adatlapja elérhető itt.

Baumacol StrapPlus

Üvegszövet-erősítésű, elasztikus
rendszerelem, fal- és padlóhajlatok szigetelésére. Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beágyazható, Baumacol AquaSafe és Baumacol AquaSafe Extra szigetelő és feszültségmenetesítő lemez, vagy kenhető vízszigetelések alkalmazásakor. Vízzáró, lúgálló, 12 cm széles.

Baumacol AquaSafe Extra
szigetelő és feszültségmentesítő
lemez

Szigetelő és feszültségmentesítő lemez kimondottan gyenge minőségű aljzatokhoz, felújítási munkák esetén. Kül és beltéri használatra. 100 cm széles.

Baumacol AquaSafe Interior feszültségmentesítő lemez

Üzemi víz elleni szigetelő és feszültségmentesítő lemez, beltéri felhasználásra, padlófűtés esetén is ajánlott. 100 cm széles. A termék adatlapja elérhető itt:

Tekintse meg kapcsolódó videónkat!