Magyarország

Baumacol FlexUni Gel
star_border

Baumacol FlexUni Gel

  • Innovatív géltechnológia
  • Változtatható konzisztencia
  • Könnyű és gyors feldolgozás

Napjainkban különösen fontos, hogy – legyen szó akár felújításról, akár új építésről – mindig a megfelelő hidegburkolati ragasztót válasszuk ki, hiszen a kereskedelemben kapható burkolólapok kínálata – szín, méret és anyag szempontjából – jóval nagyobb változatosságot mutat az elmúlt évtizedekhez képest.

Attól függően, hogy mekkorák a lapok, milyen anyagúak, milyen alapfelületre, falra vagy padlóra ragasztjuk őket, illetve, hogy kell-e számolnunk különleges igénybevételekkel (vízterhelés, padlófűtés, napsütésből adódó hőmozgás stb.) más és más ragasztót kell használnunk. A választásban komoly segítséget jelenthetnek a termékek műszaki lapjai, de a lehetséges felhasználási területekről sokat elmond a ragasztók szabvány szerinti besorolása is.

Magyarországon még viszonylag ismeretlen a hidegburkolati ragasztók új generációja – az ún. géltechnológia, melynek első képviselője a Baumacol termékpalettán a FlexUni Gel.

Ennek a terméknek a legfontosabb újdonsága a változtatható konzisztencia. A szokásos vízmennyiséggel való bekeveréskor a ragasztót elsősorban falra történő ragasztáshoz használják, de nagyobb mennyiségű vízzel bekeverve, hígabb konzisztenciával középágyas ragasztóként is alkalmazható.

Termék
a kosárban!