Magyarország

Baumit Aljzatképzés
star_border

Baumit Aljzatképzés

  • Egyszerű bedolgozás
  • Rövid idő elteltével járható felület
  • Minden alkalmazási területre megfelelő megoldás

A Baumit esztrichek minőségi megoldást nyújtanak a különböző aljzatképzéssel kapcsolatos kivitelezési munkák esetén. Gyors és egyszerű beépítési tulajdonságok, illetve magas minőségű adalékanyagok jellemzik a Baumit termékeket, biztosítva a hosszú élettartamú aljzatokat.

Nivello - általában az aljzatkiegyenlítésről

Kerámiaburkolatok lerakásához teljesen sima aljzatra van szükség, különben a csempék leválhatnak vagy a tapadás nem lesz megfelelő. A Baumit Nivello speciálisan padlókhoz kifejlesztett aljzatkiegyenlítői megfelelő megoldást nyújtanak 1-30 mm közötti szintkülönbségek kiegyenlítésére, 2-3 óra múlva járhatóak, 24-48 óra múlva burkolhatóak, rétegvastagságtól függően.

A gyorskötésről

Gyors és időtálló megoldást keres burkolási munkák esetén? A Baumit Speed innovatív aljzatkiegyenlítő termékeknek köszönhetően jelentős kivitelezési idő takarítható meg. A Baumit gyorskötésű anyagokkal előállított magas minőségű burkolatok akár már 24 óra után igénybe vehetőek.


Alpha önterülő esztrichek

A Baumit Alpha önterülő esztrichek különösen alkalmasak olyan kivitelezési munkák esetén, ahol kiemelten sima felületre van szükségünk. A Baumit Alpha önterülő esztrichek jól alkalmazhatóak azokban az esetekben, amikor a rövidebb építési határidők miatt gyors munkavégzés szükséges, hatékony erőforrás felhasználással.


Kapcsolódó videóink megtekinthetők itt:

Termék
a kosárban!