Magyarország

star_border

Tájékoztatás a koronavírus helyzetről

Baumit Kft. ezúton informálja tisztelt vásárlóit és partnereit a tárgyban kialakult, kapcsolódó vállalati folyamatait érintő legfrissebb fejleményekről. 
» FRISSÍTVE 2020.11.11., 12:00

Fizetés rendje

Tisztelt Partnereink!

A Baumit Kft. telephelyein – a koronavírus járvány tovább terjedésének megelőzése érdekében – helyben történő vásárlás készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel továbbra sem lehetséges.
Kérjük, hogy Partnereink az eddig is szokásos módon rendezzék megrendeléseik kiegyenlítését. 

Amint további változás lesz a szabályozásban, azt itt, a baumit.hu oldalunkon kommunikáljuk, illetve Partnereink informálódhatnak a vevőszolgálati elérhetőségeinken.


Megértésüket köszönjük! 


Üdvözlettel, 
Baumit Kft.


» FRISSÍTVE 2020.03.17., 18:00


Változás a fizetés rendjében 2020.03.18-tól 

Tisztelt Partnereink!

A dorogi gyártelepünkön – a koronavírus járvány tovább terjedésének megelőzése érdekében – a készpénzes vásárlási lehetőséget határozatlan időre felfüggesztjük.

Amint további változás lesz a szabályozásban (pl. bankkártyás fizetés bevezetése), azt a baumit.hu oldalunkon kommunikáljuk, illetve Partnereink informálódhatnak a vevőszolgálati elérhetőségeinken.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,
Baumit Kft.


» FRISSÍTVE 2020.03.16., 22:00

Tisztelt Partnereink!

Mivel a Baumit Kft. mindenben meg kíván felelni az aktuálisan érvényben lévő előírásoknak, rendelkezéseknek és korlátozásoknak, ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a folyamatosan változó helyzethez igazodva a következő alapelvek szem előtt tartásával hozzuk, illetve fogjuk meghozni a tevékenységeinkkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos döntésinket.

A legfontosabb célunk dolgozóink, hozzátartozóik és partnereink egészségének védelme.

Telephelyeinken minden kötelező intézkedést megtettünk az egészség védelme és a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Amíg lehetőségeink, illetve a körülmények engedik, igyekszünk fenntartani a folyamatos gyártást és a fennakadás nélküli értékesítést.

Abból adódóan, hogy a helyzet szinte óráról-órára változhat, kérjük tisztelt Partnereinket, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat és egyéb kommunikációs csatornáinkat, melyeken az esetleges változásokról haladéktalanul értesíteni fogjuk Önöket.

Üdvözlettel,

Illy Gábor
ügyvezető
Baumit Kft.