Magyarország

star_border

Impresszum

Baumit Kft.

Cégjegyzékszám: 11-09-012709
Székhely: 2510 Dorog, Baumit út 1.
Levelezési cím: 2511 Dorog Pf.: 132.
Telefonszám: +36 33 512 920
Fax: +36 33 512 950
E-mail: baumit@baumit.hu
Képviselő neve: Járomi Judit ügyvezető igazgató
Cégbíróság: Komárom-Esztergom megye, Tatabánya
Nyilvántartásba vételi szám: BH 122-6/2000
Adószám: 10442155-2-11
Statisztikai számjel: 10442155-5153-113-11
Bankszámlaszám: UniCredit Bank Hungary ZRt. 10900028-00000002-31050188

A weboldal használatával a jelen szabályzatban leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők.

Jogi nyilatkozat

A baumit.hu, valamint a Baumit tulajdonában lévő egyéb weboldalak – baumitlife.com, evhomlokzata.hu, nyerjenabaumittal.hu, baumitajandek.hu, fugakalkulator.hu, hoszigeteleskalkulator.hu, baumitshop.hu – tulajdonosa és üzemeltetője a Baumit Kft. A weboldal tartalma (termékinformációk, leírások, képek, kalkulátorok és minden egyéb információ) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, vagy harmadik fél által történő felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges. 

A baumit.hu, valamint a Baumit tulajdonában lévő egyéb weboldalakon – baumitlife.com, evhomlokzata.hu, nyerjenabaumittal.hu, baumitajandek.hu, fugakalkulator.hu, hoszigeteleskalkulator.hu, baumitshop.hu - megjelenő termékképek és logók, valamint a youtube.com/user/BaumitHU videómegosztó oldalon közzétett filmek, és a facebook.com/BaumitHU, valamint az instagram.com/baumit_hu/ közösségi média oldalon megjelenő tartalmak a Baumit Kft. tulajdonát képezik. Ezek a tartalmak a Baumit Kft. partneri szerződéseinek megfelelően használhatók fel a Baumit Kft. partnerei által. A termékképek és logók a baumit.hu oldalról a szerződött partnerek által letölthetőek, de azokon mindennemű változtatás csak a Baumit Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A youtube.com/user/BaumitHU videómegosztó oldalon közzétett filmek a szerződött partnerek részéről hivatkozhatóak saját céges weboldalaikra. 

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

A fent említett weboldalakat a Baumit Kft. (a továbbiakban üzemeltető) működteti. A weboldalak használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A Baumit Kft. weboldalainak használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg oldalainkat! 

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja. 

A Baumit Kft. a weboldalain mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

A Baumit Kft. nem garantálja a weboldalain megtalálható funkciók zavartalan és hibamentes működését.

1. Felhasználási feltételek

A szolgáltatást a Baumit Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat: (a) a weboldal látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá; (b) amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint egyéb személyes adatokat; (c) az Ön szerződéskötési képessége nem korlátozott.

2. Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja mások zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

3. Jogosulatlan, nem megengedett felhasználói tevékenységek

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat: (a) a Baumit Kft. weboldalai bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése; (b) a Baumit Kft. weboldalain keresztül a számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking); (c) felhasználókról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve az e-mail címeket); (d) a Baumit Kft. weboldalairól megszerzett anyagok publikálása; és (e) olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Baumit Kft. támogatja vagy hagyta jóvá.

4. Kapcsolódó honlapok

Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

5. Adatvédelem, webanalitika és cookie-k, valamint hírlevél

Lásd a Baumit adatkezelési tájékoztatóban.

6. Facebook alkalmazás

A Baumit Kft. tájékoztatja weboldal látogatóit és felhasználóit, hogy a baumit.hu weboldalba beépülve facebook funkciók kerültek elhelyezésre a baumit.hu oldalon, mely facebook funkciókkal kapcsolatban a látogató a facebook Adatvédelmi Szabályzatában tájékozódhat.

7. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

8. Tárhelyszolgáltatók

A Baumit Kft-vel kapcsolatos honlapok tárhelyszolgáltatóinak neve és elérhetőségei:
baumit.hu, baumitlife.com, evhomlokzata.hu, nanopor.hu – Baumit Beteiligungen GmbH, Wopfing 156, 2754 Waldegg
nyerjenabaumittal.hu, baumitajandek.hu, fugakalkulator.hu, hoszigeteleskalkulator.hu, baumitshop.hu, - Integrity Informatics Ltd. 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. 

9. Visszaélés-bejelentés
 
Vállalatunknál Visszaélés-Bejelentési Rendszer működik. A telefonos bejelentő vonal elérhetősége: +36 33 341-512 / 345-ös mellék. E-mail cím: bejelentes@baumit.hu.

Termék
a kosárban!