Magyarország

Változás a Baumit Csoport élén

2024.02.29.

Gerald Prinzhorn eddigi Baumit Csoport ügyvezető távozik a cégtől, a posztot pedig Dorijan Rajkovic veszi át.

Gerald Prinzhorn – aki, 2020 óta volt a Baumit Csoport ügyvezetője – úgy döntött, hogy a családja tulajdonában álló Prinzhorn Holdingnál folytatja karrierjét. Robert Schmid, a családi vállalat tulajdonosaként megköszönte Gerald Prinzhorn kiemelkedő vezetői munkáját, valamint elismerte azt az elkötelezettséget, mellyel jelentősen hozzájárult a Baumit Csoport sikeréhez és fejlődéséhez.  

Dorijan Rajkovic – aki 2008 óta az ITV-Murexin, majd 2017-től a Baumit Horvátország ügyvezető igazgatója volt – már megkezdte új munkáját a Baumit Csoport élén. Rajkovic átfogó iparági szakmai ismeretekkel és több mint 15 éves sikeres karrierrel büszkélkedhet.  Vezetése alatt a Baumit Horvátország egy rendkívül sikeres piaci pozíciót ért el.



Dorijan Rajkovic Labinban él, félúton Pula és Abbázia között. 49 éves, házas és van egy 15 éves fia. Szenvedélyes futó és szabadidejét olajfaligetének gondozásával tölti legszívesebben. 

Az ügyvezető szakmai célja, hogy a vállalat tovább erősítse iparági pozícióját egész Európában és hogy a Baumit továbbra is egy nagyszerű, erős és prémium márka legyen. Ennek elérése érdekében az ügyfelek igényeire összpontosít a vállalat, és a homlokzati hőszigetelések területén szerzett több évtizedes tapasztalatát elsősorban az épületfelújítás területén szeretné tovább növelni. A Baumit homlokzati hőszigeteléseivel évente több százezer tonna CO2 takarítható meg, ezzel is segítve a fenntarthatóságot.



Termék
a kosárban!