Magyarország

Telephelyeink legjobbjai mérkőztek meg a második HSE versenyen

2024.10.07

Idén szeptember 27-én rendeztük meg a Baumit második HSE versenyét, ahol hét csapat mérte össze tudását és ügyességét. A dorogi telephelyen különböző izgalmas feladatok vártak a résztvevőkre, többek között targoncás ügyességi verseny, geocaching és memóriajáték formájában. A rendezvény célja az volt, hogy tovább erősítsük a munkavédelem, az egészségvédelem és a környezetvédelem fontosságát a mindennapokban.

Fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink mindig biztonságban és egészségük megőrzésével végezhessék munkájukat, emellett kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is. A HSE (egészség-, biztonság- és környezetvédelem) területén tett erőfeszítéseink célja, hogy ezt a szemléletet még inkább a mindennapok részévé tegyük. Ennek jegyében rendeztük meg idén is a HSE versenyünket, ahol telephelyeink legjobbjai mérhették össze tudásukat. Szeptember 27-én, Dorogon találkoztunk, ahol hét csapat vett részt a megmérettetésen. Minden telephelyünkről érkezett legalább egy csapat, így képviseltette magát Pásztó, Alsózsolca, Visonta és Dorog is. Minden versenyző egyedi pólót kapott, amelyet büszkén viselt a nap folyamán.

A megnyitót követően először a „Geocaching HSE módra” nevű feladattal kezdtünk, ahol GPS koordináták alapján kellett megtalálni a munkaeszközökkel teli Baumitos vödröket. Ezt követően a vödrökben rejlő munkaeszközök kerültek bemutatásra. A feladatot a Szomorú Sanovákok csapata nyerte.

Ezután a targoncás ügyességi verseny következett, ahol többen is kiemelkedő eredményeket értek el. A feladatok között volt szlalomozás és parkolás, valamint vízzel teli vödröket is mozgatniuk kellett az ügyes versenyzőknek. A feladatot négy csapat is kiválóan teljesítette.

A délután során egy memóriajátékon vehettek még részt a csapatok, ahol munkavédelmi piktogramok párját kellett megtalálni. A feladatot holtversenyben a Zsákcincálók és a TMW Portolók csapata nyerte.

A napot a tűzcsap szerelésével zártuk, ahol a gyorsaság és pontosság volt a kulcs. Itt is holtverseny alakult ki a Zsákcincálók és a Trónkövetelők között.

Az eredményhirdetésen Dropka Zsófia HSE és létesítménygazdálkodási vezető, valamint Szakmári Gábor HSE koordinátor adta át a díjakat. Az első helyezett csapat, a Zsákcincálók, Aquaworld Resort Budapest belépőket nyert. A második helyezett Trónkövetelők 30 000 forintos Decathlon utalványt kaptak, míg a harmadik helyezett TMW Portolók Baumitos ajándékcsomagokkal gazdagodtak. A vándorkupa idén is Dorogon maradt, így a következő versenynek is ez a telephely ad majd otthont.

Gratulálunk a versenyzőknek a kiváló eredményekhez, köszönjük a részvételt és a segítséget minden közreműködő kollégánknak!

Termék
a kosárban!