Magyarország

Színesítsük együtt az Instagramot! – már elérhető a Baumit story filtere

2023.02.14.

A Baumit Life – Európa egyik legszélesebb homlokzati vakolat és homlokzatfesték színválasztékát kínáló termékcsaládja – nemrég újabb árnyalatokkal gazdagodott, így már több, mint 1000 színben elérhető. Ennek kapcsán a vállalat egy saját filtert hozott létre az Instagramon, amelybe beépítette az összes elérhető Life színárnyalatot és arra buzdítja a felhasználókat, hogy online világukat is színesítsék ezekkel. A Baumit célja, hogy a szűrő bevezetésével a Life színvilágának népszerűsítésén túl, közösséget is kovácsoljon az online térben.

A filter egyedi módon használja az AR technológiát (AR, azaz augmentált vagy kiterjesztett valóság): azonosítja és kiemeli a feltöltött képeken szereplő színeket, így nemcsak szűrő, de interaktív játék is – minden storyhoz egyedi színű filtert generál.

A Baumit story filtere az Instagram applikációból közvetlenül elérhető, használatához így nem szükséges semmilyen bővítményt telepíteni vagy más felületen regisztrálni. Ha szeretné kipróbálni, a saját történet létrehozásánál válassza a Story/Reels menüpontot, ahol a bal oldali ikonsáv Effektusok menüjében tud rákeresni a Baumit HU Life Color AR filterre (tulajdonos: baumit_hu).

Próbálja ki Ön is az Instagramon a tengernyi árnyalatot!