Magyarország

Megérkezett a CreativTop!

Baumit CreativTop - Kreatív homlokzatképzés

A Baumit CreativTop végtelen tárháza a homlokzatok kreatív megjelenésének. 

2013.04.02.

A Baumit CreativTop végtelen tárháza a homlokzatok kreatív megjelenésének. Különösen a homlokzati hőszigetelő rendszerek számára tárulnak fel eddig nem ismert megoldások.

- 19 felhordási technika

- végtelen kialakítási lehetőség

Látványos felületi megjelenés
Egyedi homlokzat nem csak a színnel alakítható ki. A kreativitásnak semmi nem szab határt, a Baumit új CreativTop modellező vékonyvakolatával a legkülönbözőbb felületeket érhetjük el. A Baumit Life színvilág kombinálva a Baumit CreativTop modellező vékonyvakolat sokoldalúságával  határtalan lehetőségeket nyújt. Ez a vékonyvakolat 912 különböző színárnyalatban áll rendelkezésre, amely a legkülönfélébb módon kombinálható. Így új, egyedi megjelenésű homlokzatokkal színesíthetjük épületeinket.

Akár strukturált, elmosott, finom-, illetve durvaszemcsés, betonhatású, sima vagy számtalan más felületi kialakítást szeretnénk, mindez a Baumit CreativTop modellező vékonyvakolatokkal valósággá válhat. Épületeink külső fala nem csak a színválasztással válhat így egyedivé, hanem  megjelenésében is. A durvától a finom szemcséig négy különböző struktúra eszi mindezt lehetővé.

Tekintse meg a CreativTop felhordási technikákat videón!


Az eredmény számít 

Baumit UniPrimer alapozó száradása után egyből kezdhetjük a Baumit CreativTop felhordását. A felhordási vastagság függ az alkalmazott feldolgozási technikától. Bármely módszer alkalmazható. Az eredmény számít. A Baumit CreativTop szabadon modellezhető, különböző eszközökkel felhordható.

Sokoldalú és egyszerűen alkalmazható

A feldolgozásra kész CreativTop univerzálisan felhasználható, akár kézzel akár géppel könnyen felvihető. Alkalmazható Baumit homlokzati hőszigetelő rendszereken, régi és új ásványi vakolatokon, simító vakolatként beton felületeken, szerves kötőanyagú simító anyagok áthúzására és vakolására, vagy kár Sanova vakolatokra.

Tudjon meg többet a CreativTop kreatív megoldásairól és a felhasználási módokról, tekintse meg a prospektust!