Magyarország

Baumit innováció

Válasszon megbízható minőséget és használja a Baumit vékonyvakolatait!

2016.02.29.

Valamennyi Baumit homlokzati vékonyvakolat már az új, továbbfejlesztett receptúrával érhető el, az alábbi termékelőnyöket kínálva:

1. Könnyebb kezelhetőség
Mivel a különböző típusú hátfájások a nehéz tárgyak nem megfelelő módon való emelésétől és cipelésétől alakulnak ki, különösen az építkezéseken, a Baumit csökkentette homlokzati vékonyvakolat termékeinek vödör súlyát 30 kilogrammról 25 kilogrammra.

2. Kevesebb anyagszükséglet
A Baumit vékonyvakolatok a legutóbbi termékfejlesztésnek köszönhetően hatékonyabban használhatóak fel. Bizonyos struktúráknál mostantól kisebb mennyiségre van szükség négyzetméterenként. Például a K2 struktúra esetén a korábban ajánlott 3,2 kg/m² anyagszükséglet 2,9 kg/m²-re, a K3 struktúra esetén 4,2 kg/m² –ről 3,9 kg/m²-re csökkent.

3. Jobb feldolgozhatóság
A Baumit egyik fő innovációs alapelve, hogy hatékonyabbá és könnyebbé tegye a kivitelezést. Ennek szellemében kerültek továbbfejlesztésre a Baumit homlokzati vékonyvakolatok receptúrái, melynek köszönhetően egy könnyebb és gyorsabb felhasználást eredményező, magasabb minőségű termékösszetétel született. Az új, továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a 25 kilogrammos vödör kiadóssága alig marad el a 30 kilogrammos vödörétől.

4. Hosszabb élettartam
Az épületek homlokzata amellett, hogy az esztétikus megjelenésért felel, egyúttal az épület védőpajzsaként is működik. Minél vastagabb ez a védelem, annál jobban óvja az épület homlokzatát a környezeti hatásoktól, mint a hőség vagy a csapadék. A nagyobb szemcseméretű struktúrák – a K2 es a K3 – vastagabb rétegben hordhatóak fel, és ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak a homlokzatnak.