Magyarország

Nem búcsúzunk...

2018.07.11

Lassan 10 év telt el azóta, hogy Kovács Katalin, a pekingi olimpián, a kajak kettesek 500 m-es futamának megnyerése után, a dobogó legfelső fokán állva magasba emelhetett egy olyan magyar zászlót, amelyen a barátok, ismerősök mellett a támogatók, „szponzorok” aláírása is szerepelt. Ez utóbbiak között ott található a Baumit Kft. ügyvezetőjének, Illy Gábornak az aláírása is.

Ettől az évtől kezdve az egész ország által szeretett és ismert sportoló egyik fő támogatója a Baumit Kft. lett. De már az első, szerződésünkből adódóan „kötelező” találkozások után éreztük, hogy itt ennél sokkal többről van szó.

Kovács Katalinból pillanatok alatt Kati lett, aki állandó vendége volt a jelentősebb Baumit rendezvényeknek. Az Ő természetes közvetlenségének és kedvességének köszönhető, hogy a hivatalos szponzori kapcsolatból csakhamar barátság lett. A szó igazi értelmében vett barátság – vele és a tőle elválaszthatatlan Vaszary Zoltánnal, akinek bölcsessége és hatalmas élettapasztalata talán még a Baumit Kft. önmagáról alkotott képére is hatással volt.

Kati 2016-ban hozott egy magánéleti döntést és úgy határozott, hogy lemond a további sport-sikerekről. Élete középpontjába a családját és kislányát, Lucát helyezte; minden energiáját és odaadását a legszebb hivatásnak – az anyaságnak szentelte. 

Döntéséről és az annak hátterében álló mozgatórugókról nagyon szépen beszélt ebben a rövidfilmben:

Kati döntésével a hivatalos kapcsolatunk, azaz a szponzori szerep immár a múlté, ezért búcsúzunk. Búcsúzunk a támogatói feladatoktól, de természetesen Katitól nem!

Kedves Kati! A Baumit Kft. csapatának nevében őszintén kívánjuk, hogy – a saját magad által választott jelmondat szerint: „Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!” A magánéletedben, a családod körében kívánunk Neked még a vízen elérteknél is nagyobb sikereket és boldogságot! És ne feledd: a Baumit Kft. rendezvényein Te továbbra is mindig otthon érezheted Magad!